İZMİR / TORBALI - Torbalı Bilim ve Sanat Merkezi

Torbalı Bilim ve Sanat Merkezi

TEPEKÖY MAH. 4530 SK. NO 19A TORBALI / İZMİR
Vizyon
Öğrencilerin yeteneklerini fark etmelerini ve alanları ile ilgili üst düzeyde performans gösterebilmeleri için destekleyici ve yaşantısal eğitim veren eğitim kurumudur. Öğrencileri küresel düşünen, ulusal ve yöresel çözümler üretebilen bireyler olarak yetiştirmek ve onları yeteneklerini çevreleri ve insanlık için kullanmaya özendirmek. Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak amacıyla topluma katkıda bulunmak.
Misyon
Bilimsel düşünen, insanı merkeze alan, bilim ve sanat alanlarında ülkemize yön verebilecek, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili eğitim.
Haftaiçi 14:20 -20:10 Haftasonu 09:00 -16:00
Ulaşım
Kurumumuz İzban Tepeköy İstasyonuna ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.
Tepeköy mahallesi 4530 sokak no:19/A
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine (Konak) 45 km uzaklıktadır.